LA CÁPSULA DEL TIEMPO

Imagines poder entrar en un càpsula i, en sortir, haver rejovenit fins a 10 anys? Doncs no cal que ho imaginis, poder viatjar en el temps ja és una realitat.

La Cápsula del Tiempo BDR és la solució a les arrugues i imperfeccions de la pell amb resultats immediats; és la plataforma que combina l’últim en dermacèutica amb la tecnologia més avançada de precisió alemanya.

Atemporal_Esthetic_Lab_Capsula_Tiempo

Pell greixosa? Acneica? Sensible? Falta de lluminositat? Amb signes de fatiga? Taques? Les professionals que treballem amb La Càpsula BDR som expertes en bellesa i cura de la pell, i tenim una càpsula especifica per qualsevol necessitat.

És cert però què la fama mundial d’aquest tractament és degut als impressionants resultats aconseguits amb pells envellides, a les que retorna una fermesa, lluminositat, densitat i allisament propis de pells molt més joves.

 

La Cápsula Juventud, el tractament per excel·lència de La Càpsula del Tiempo, és un protocol on s’apliquen tècniques com la neteja profunda de la pell, un dermopeeling amb àcids en alta concentració, l’apertura de fins a 2.000 microcanals dèrmics, la introducció de nano molècules de principis actius com l’àcid hialurònic i l’aplicació de mascaretes sota un sistema lumínic ondulant.

Atemporal_Esthetic_Lab_Capsula_Tiempo

Aquest tractament unisex només està disponible als Centres de Bellesa més exclusius, on professionals acreditats realitzem un diagnòstic previ què ens permet personalitzar el protocol. No acceptis imitacions, no esperis més i demà ja el teu diagnòstic facial gratuït.

 

Maica López Medina

2 Comentaris
 • Danielle
  Posted at 11:27h, 29 agost

  Buenas tardes
  Quería preguntar sobre el precio de este tratamiento , hace falta más de una sesión para obtener resultado objetivo?
  Gracias.

 • Atemporal
  Posted at 10:55h, 01 setembre

  Hola Danielle, para saber si necesitas una o más sesiones, necesitamos ver el estado de tu piel y así poder marcar un objetico. Sí te puedo decir que los resultados son visibles desde la primera sesión, y es que es uno de nuestros tratamientos más efectivos.

  Por el precio no preocupes, puedes pagar mensualmente la cantidad que te vaya mejor, sin intereses ni gastos de ningún tipo. De todas maneras el precio de una sesión son 59 €, y luego están los bonos (en los que el precio por sesión es más económico) de 6, 12 o 30 sesiones a partir de 265 €.

  Pásate por nuestro Centro, te haremos un Diagnóstico facial (gratuito y sin ningún compromiso) y así sabremos con seguridad qué tratamiento necesitas y cuántas sesiones. ¿Cómo lo ves? ¿Te animas a venir?

Escriu un comentari