El microneedling o micropunció

La micropunció és una de les últimes novetats en el sector de l’estètica. Amb un dispositiu de percussió amb micro agulles s’estimula el metabolisme dels fibroblasts de manera mecànica i, com a conseqüència, s’afavoreix la producció de col·lagen i elastina del cos per reafirmar i rejovenir la pell.

Però, a més a més, l’obertura de micro canals a la pell és aprofitada per l’absorció de principis actius que, de manera transepidèrmica, arriben a la dermis multiplicant els efectes positius del tractament.

Aquests principis actius, si són d’alta qualitat, permeten tractar l’envelliment cronològic, el foto induït i l’hormonal, així com tonificar el rostre, recuperar o mantenir la fermesa i regenerar el cutis aconseguint efectes duradors i clarament visibles des de les primeres aplicacions. També és un canal molt important per aportar a la pell hidratació, antioxidants, vitamines, etc.

Per descomptat, aquesta tecnologia també permet tractar inestetismes de la silueta, com la cel·lulitis, l’excés de greix o la flacciditat, amb gran efectivitat i seguretat. En aquest cas es treballa per cicles de 3 sessions, sent tan efectiu, que com a màxim es realitzen tres a l’any.

Es tracta d’un tractament segur, efectiu, mínimament invasiu i pràcticament indolor, però que ha de ser realitzat per professionals format en aquesta tècnica, i amb equips i actius de provada eficàcia i màxima confiança. Per això a l’Atemporal hem apostat per Selvert Thermal, firma sobradament coneguda per les seves expertes formulacions i la seva llarga trajectòria.

Si vols saber més sobre aquesta tècnica i com pot ajudar-te, posat en contacte amb nosaltres.

 

 

Maica López Medina

Atemporal Esthetic Lab

2 Comentaris
  • M.Jose Honzalez Medina
    Posted at 12:27h, 09 març

    Bona tarda,

    Em podries dir quin es el preu del tractament?
    Gràcies

  • Atemporal
    Posted at 14:27h, 09 març

    Hola, bona tarda, el preu d’una sessió són 59€, però una sessió no és un tractament. El tractament de 6 sessions són 280€, el de 12 sessions 485€, i el de 30 sessions 875€. Els tractaments també es poden pagar fins en 12 mesos només amb el DNI i el número de compte.

    Per saber quantes sessions pots necessitar, cal fer un diagnòstic previ, totalment gratuït, on veurem, a més a més, si és aquest o altre tipus de tractament el més adient per les teves necessitats. Per agafar hora pel diagnòstic truca’ns al 877068989, envia un mail a hola@atemporal.com o un whatsapp al 640583514.

Escriu un comentari