CANVIAR-HO TOT PER A QUE RES CANVIÏ

Aquesta famosa frase de la novel·la Il Gattopardo defineix a la perfecció el procés que, durant aquest mes, viurà el nostre (i el vostre) Centre d’Estètica.

El primer canvi, i més obvi, serà el nostre nom, a partir d’ara serem l’Atemporal Esthetic Lab. Aquest nom simbolitza la nostra voluntat de convertir-nos en un laboratori de l’estètica, un lloc on treballarem de manera minuciosa i personalitzada sobre cadascun dels reptes estètics què ens plantegeu per tal aconseguir els vostres objectius, que també són els nostres.

 

Atemporal_Esthetic_Lab

 

La paraula Atemporal també és molt important, doncs no considerem què el temps jugui en contra de la joventut de la pell o de la perfecció del cos, ans al contrari, el pas del temps ha de servir per sentir-nos cada vegada més a gust amb nosaltres mateixos. I aquesta és realment la nostra tasca, fer créixer l’autoestima del nostres pacients amb les millors tècniques, cosmètica i aparatologia estètica. Nosaltres no treballem amb conceptes efímers i subjectius com la bellesa, nosaltres som creadors de conceptes tan atemporals com el benestar i l’autoconfiança.

A més a més, a l’Atemporal ens reinventarem cada dia, així podreu gaudir de millores qualitatives notables pel que fa a cosmètica i dermacèutica, protocols de tractaments manuals facials i corporals, estètica decorativa i incorporació de nous equips cada vegada més eficients i especialitzats. També tenim altres sorpreses què us anirem desvetllant a poc a poc.

Això si, a part de noves incorporacions a la nostra plantilla, què ens permetran oferir-vos més disponibilitat, trobareu al personal de sempre, la Mïriam, l’Eva i la Montse us rebran amb la il·lusió, l’amabilitat i la professionalitat que les caracteritza.

En definitiva, volem que tot segueixi com fins ara, però per això es necessari que tot canviï; volem seguir comptant amb la vostra confiança però també oferir-vos cada vegada un servei millor i de més qualitat. Us agraïm molt haver fet possible que arribéssim fins aquí i, esperem què ens acompanyeu també en aquesta nova etapa.

No hi ha comentaris

Escriu un comentari