tractament_facial_atemporal

CURES A CASA PEL CUTIS DURANT L’HIVERN

Ara si que ha arribat l’hivern, i la nostra pell ho nota. El fred, el vent i la pluja fan que el nostre cutis pateixi, i no només en el cas de les pells més sensibles.

 

Per protegir la pell durant l’hivern necessitem reforçar la barrera hidrolipídica amb cosmètica que s’adapti al tipus i estat del cutis, i a les exigències de les baixes temperatures. L’àcid hialurònic, per la seva capacitat d’hidratar i redensificar la dermis, serà un dels nostres millors aliats. La neteja diària (matí i nit) també es imprescindible per tal que els principis actius de les cremes que aplicarem posteriorment puguin ser del tot efectives, i no trobin una barrera física (pol·lució, greixos, restes de maquillatge…) què les impedeixi arribar a totes les capes de pell.

 

Però, sobre tot, és el moment de confiar en les mascaretes facials per reforçar la salut de la nostra pell. Amb una gran concentració de principis actius, les mascaretes s’apliquen un cop a la setmana durant 15 o 20 minuts, es retiren amb aigua tèbia (mai calenta), s’aplica el tònic facial i, finalment, la crema de tractament. Un gest tan senzill com aquest mantindrà la nostra pell hidratada, elàstica i lluminosa fins l’arribada del bon temps.

 

De mascaretes n’hi ha de tots tipus:

  • netejadores;
  • hidratants;
  • regenerants;
  • antiaging…

veure més sobre tractaments facials

 

I, si encara vols potenciar més els seus efectes, aplicat abans un peeling, el cutis estarà perfectament net i preparat per aprofitats tots els beneficis de la mascareta.

 

Finalment, no oblidis visitar el teu Centre d’Estètica per tal que una esteticista, la autèntica professional de la bellesa, et faci un diagnòstic facial i et recomani la millor cosmètica personalitzada segons les teves necessitats.

 

No hi ha comentaris

Escriu un comentari