Criolipolisi Reus

EL COS DE L’ESTIU S’ACONSEGUEIX A L’HIVERN

Les preses mai són bones, ni sanes! Si creus que necessites remodelar el teu cos abans de l’estiu, ara és el moment de començar, sense preses i de la forma més correcte per no perjudicar la teva salut.

A l’Atemporal t’oferim el Circuit Perfect Body, quasi 20 tractaments diferents que s’adapten a les necessitats del teu cos i a la seva evolució.

Com hem dit, cada cos és únic, i els inestetismes es manifesten també de manera diferent: edema, cel·lulitis, acumulació de greix en diferents parts del cos i, sovint, de manera desequilibrada, retenció de líquids, aranyes vasculars, deshidratació, etc. Aquest problemes poden presentar-se de manera aïllada o conjunta, per tant, les tècniques de tractament han de múltiples i tecnològicament prou avançades.

Per això, en la teva primera visita al nostre Centre,  farem un diagnòstic corporal, totalment gratuït i sense cap compromís i, a partir d’aquí, decidirem quina tecnologia utilitzarem a cada sessió; a mesura què el teu cos evolucioni també ajustarem la previsió inicial. Tots els nostres tractaments de vàries sessions són únics i personalitzats.

Tractament desintoxicant, reductor, anticel.lulític, reafirmant, descongestiu, drenant, algues, maderoteràpia, lipo làser, ultrasons, electroestimulació, Coolifting, radiofreqüència, cromoteràpia… i la gran novetat, Criolipòlisi. Aquests i més, són els tractaments que tenim a la teva disposició per aconseguir el teus objectius, que també són els nostres.

Respecte la Criolipòlisi, és actualment la tècnica mèdic-estètica més efectiva per reduir el greix subcutani; només són necessàries un màxim de 4 sessions per eliminar completament la capa adiposa sobrant, doncs a cada sessió s’elimina un 30% del greix. Ben aviat celebrarem una jornada de Portes Obertes per presentar-vos el seu funcionament i fer una demostració en directe. Estigueu al cas!

El Circuit Perfect Body de l’Atemporal és únic, i la solució que estaves buscant. Aconsegueix ara el cos de l’estiu des de 25 € al mes.

No hi ha comentaris

Escriu un comentari