L’ESTÈTICA_MASCULINA

L’ESTÈTICA MASCULINA

Una de les qüestions que més controvèrsia genera al món de l’estètica és si la cosmètica i els tractaments professionals són unisex o si els homes necessiten de tractaments específics.

La nostra postura és clara, tant la morfologia de la pell com la del cos dels homes presenta certes diferències respecte la de les dones, però els antiesteticismes que se’n deriven, si bé acostumen a manifestar-se en èpoques vitals o zones diferents, són els mateixos. Per tant, tant la cosmètica, com l’aparatologia estètica o els tractaments, han de ser els mateixos, això si, els protocols han d’adaptar-se a les necessitats concretes del pacient.

Per posar un exemple, tant homes com dones acostumem a tornar de les vacances amb una mitja de 3 o 4 quilets més:

  • doncs bé, en el cas de les dones, aquest augment de pes es tradueix habitualment en un engrossiment de la capa adiposa de malucs i flancs (en alguns casos inclús en forma de cel·lulitis);
  • en canvi, en el cas dels homes es concentra en la zona de l’abdomen.

 

És per això que, després d’una sessió Detox en tots dos casos, tractarem la zona de malucs amb la tecnologia del làser lipolític Lipobelt i, en canvi, a la zona abdominal, aplicarem la tecnologia patentada d’ultrasons de l’equip NARL.

A l’Atemporal els tractaments estàndard no existeixen, siguis home o dona personalitzarem el teu tractament, facial o corporal, en funció de les teves necessitats inicials i de l’evolució que presentin.

 

No hi ha comentaris

Escriu un comentari