INAUGURACIÓ DE L’ATEMPORAL

El passat dissabte dia 15 de setembre per fi vàrem poder inaugurar l’Atemporal Esthetic Lab, el Centre d’Estètica que sempre havíem volgut.   Com sabeu, durant 5 anys hem treballat sota el nom i les condicions de la franquícia Las Termas de Ruham. Aquesta col·laboració cada vegada se’ns feia més difícil, doncs la nostra filosofia i el nostre concepte de què ha de ser un Centre d’Estètica Global i de Qualitat, cada vegada estava més allunyat del de Las Termas de Ruham.   Afrontem aquesta nova etapa amb més il·lusió que mai però, sobre tot, amb molta més llibertat. I molta d’aquesta energia ens la vàreu transmetre vosaltres el dia 15 assistint a la inauguració i acompanyant-nos en un dia tant important, i per això us volem donar les gràcies. També us volem agrair els missatges de suport a tots els amics i clients que no vàreu poder venir però ens heu acompanyat durant tot aquest temps.   I als que encara no coneixeu l’Atemporal, us convidem a visitar-nos, descobrireu un Centre d’Estètica diferent on el benestar físic i mental dels nostres clients és el més important, no en va els nostre lema és: Bellesa amb Autoestima.   Us adjuntem un recull de fotos del dia de la inauguració      

No hi ha comentaris

Escriu un comentari