KOBIDO. EL LIFTING NATURAL

Coneixes el massatge facial Kobido, el lífting facial japonès reafirmant?

 

Kobido significa “antic camí de la bellesa”, i la llegenda diu que durant segles va ser una de les teràpies favorites de les emperadrius japoneses (i dels emperadors!), que lluïen com de porcellana. Avui és una tècnica renovada, ideal per als que busquen rejovenir uns quants anys però sense passar pel bisturí.

 

Atemporal_Esthetic_Lab

 

La tècnica del Kobido es basa en una sèrie de fluctuacions entre moviments ràpids i lents que milloren la circulació més profunda del rostre, el coll, les espatlles i l’escot, oxigenant i nodrint les cèl·lules. Un massatge què allibera l’energia i tensió del muscles tonificant-los, millora el fluix limfàtic, destrueix les cèl·lules mortes i promou la producció d’elastina i col·lagen.

 

Però, més a més, el Kobido és un tractament holístic, això significa que te efectes positius no només sobre la nostre pell, si no també sobre la nostre ment i el nostre estat d’ànim. Més concretament el massatge Kobido combat de forma eficaç l’estrès, provocant un increïble estat de relaxació i benestar al pacient.

 

Si necessites un lífting natural i efectiu, i gaudir d’aquesta increïble experiència sensitiva, busca un autèntic professional de la bellesa, amb formació específica i amb suficient experiència com per personalitzar aquesta tècnica mil·lenària, i alhora revolucionària, a les necessitats de la teva pell.

 

Maica López Medina

2 Comentaris
 • Josefina Garcia Cano
  Posted at 19:54h, 21 agost

  Me gustaría probarlo pero no se si me iría bien tengo una piel muy fea y con muchas arrugas. Que precio tiene?

 • Atemporal
  Posted at 10:47h, 01 setembre

  Hola Josefina, ¡no hay pieles feas!, quizás hasta ahora tu piel no ha tenido todos los cuidados que necesitaba y por eso no te ves tan bien como te gustaría.

  El lifting Kobido es una técnica super eficaz, pero para estar seguras de que es lo que necesitas, lo ideal es que veamos el estado de tu piel. Tenemos muchos tratamientos faciales que incluso podríamos combinar entre sí!

  Por el precio no te preocupes, puedes pagar mensualmente sin intereses ni ningún gasto adicional. El precio de una sesión es de 59 € y luego están los bonos de 6, 12 o 30 sesiones a partir de 265 €. Para saber cuantas sesiones necesitas pasa lo mismo, tenemos que analizar tu piel.

  Así que pásate por el Centro para que te hagamos un Diagnóstico facial, por supuesto totalmente gratuito y sin ningún compromiso por tu parte. ¿Te animas?

Escriu un comentari