Maderoteràpia Facial

Segur que has sentit a parlar de la “Maderoteràpia” com un dels tractaments més efectius per remodelar el cos. Però sabies que també existeix la Maderoteràpia Facial?

 

L’avantatge de fer servir eines de fusta als tractaments és que l’estimulació que produeixen sobre el rostre és vint vegades superior a la que produeixen les mans, això significa que, en menys temps, aconseguim molta més resposta de l’organisme i, per tant, més i millors resultats.

 

Aquest tractament facial, no invasiu, és ideal tant per rejovenir com per prevenir l’envelliment. La seva acció és global i, habitualment, els efectes són perceptibles des de la primera sessió però, l’important és que, a més a més, es mantenen al llarg del temps.

 

Alguns d’aquests efectes són:

  • Millora de la textura de la pell (més uniforme, llisa, compacta i amb més lluminositat).
  • Reblert de les arrugues tant les degudes a l’envelliment com les d’expressió (eliminant les més fines i atenuant les més fondes degut a l’augment de la densitat dèrmica en produir-se noves fibres de col·lagen i elastina).
  • Efecte lífting tensor i recol·locació dels volums facials (remodelació de l’oval, pòmuls, celles…).

 

També cal tenir en compte els seus efectes interns: estimula la circulació sanguínia (augmentant l’oxigen i els nutrients que arriben a les cèl·lules), regula la circulació limfàtica (augmentant la desintoxicació dels teixits), activa la lipòlisi (eliminant els cúmuls de greix, per exemple, del doble mentó) i millora la tonicitat muscular.

 

Finalment, i no menys important, produeix una agradable sensació de benestar, alliberant l’estrès acumulat, equilibrant la ment i els estats d’ansietat, i també millora la qualitat del descans. Una persona serena, descansada i equilibrada, és sempre una persona més bella.

 

Respecte al protocol de treball, les sessions comencen amb el desmaquillat i neteja del rostre, després la renovació cel·lular, continuem amb el massatge de maderoteràpia (habitualment amb cinc eines diferents), s’aplica una mascareta facial en funció de les necessitats de la pell i finalment segellem el tractament amb la cosmètica més adient. La sessió dura en total entre una hora i hora i mitja.

 

Ara és el moment de gaudir d’aquest sofisticat tractament! I si el demanes de regal aquest Nadal?

 

 

Maica López

Atemporal Esthetic lab

No hi ha comentaris

Escriu un comentari