MASCARETES PROTECTORES I CURA FACIAL

Les mascaretes protectores per la Covid-19 poden ser incòmodes, però prescindir d’elles no és una opció, tot i que notem que ens irriten la pell, ens surten granets i inclús, a les zones on freguen, apareixen vermellors, descamació o picor. A aquestes lesions, alguns ja les denominen “cicatrius del coronavirus”.

A més a més, la naturalesa oclusiva de la mascareta fa que es creï un ambient humit i calent a la zona peribucal que augmenta la producció de suor i greix, afavorint l’aparició d’impureses i de sensibilitzacions.

A aquests efectes cal afegir la situació mental i emocional; la incertesa, la pena, la tristor i l’estrès poden agreujar determinades alteracions cutànies.

La bona notícia és que aquestes cicatrius del coronavirus es poden prevenir i també reparar.

Per prevenir les lesions cal tenir en compte tres conceptes:

– Neteja. Matí i nit, i sempre amb el producte més adient pel teu tipus de pell (si no saps quin és, només ens has de preguntar i t’aconsellarem).

– Hidratació. Aplica la teva crema habitual matí i nit i, durant el dia porta sempre a la bossa una crema o stick amb lel principi actiu hidratant per excel·lència, l’àcid hialurònic.

– Protecció. Aquest és un punt clau, si la teva pell te algun problema previ, és una pell sensible a atòpica, amb rosàcia o amb cuperosi, cal reforçar la seva protecció amb cosmètica específica i, si empitjora, visitar al dermatòleg.

Si la necessitat és reparar lesions que ja s’han produït, et proposem un nou tractament professional en cabina, el tractament Mask Zone SOS, un tractament específicament dissenyat per tractar les reaccions cutànies derivades de l’ús continuat i prolongat de les mascaretes de protecció.

Està indicat per millorar les lesions per fregament, combatre els signes d’asfíxia, contrarestar l’excés de greix i impureses cutànies, calmar i dessensibilitzar la pell, i hidratar en profunditat.

Com veieu, per a cada problema o inestetisme facial, a l’Atemporal tenim la seva solució.

No hi ha comentaris

Escriu un comentari