PREPARA’T PER LA TARDOR

Si realment voleu recuperar el cutis i la figura després de les vacances ens heu de venir a veure! Després d’un diagnòstic personalitzat, us prescriurem quins tractaments de cabina necessiteu, quina cosmètica o dermacèutica és la més adient i, finalment, la dieta i la nutricosmètica específica què us faran arribar a èxit i a aconseguir els objectius marcats.   Pel que fa al cutis, és habitual que noteu un engrossiment de l’epidermis, un cert grau de deshidratació i la pell apagada. Què heu de fer? Doncs si el grau de deshidratació és lleu, un tractament càpsula en cabina i, si no, un tractament de vàries sessions que exfoliï, hidrati i il·lumini. També us heu de cuidar a casa amb mínim un peeling setmanal; a més utilitzar cosmètica amb principis actius hidratants, per exemple, introduir un booster a la nit amb àcid hialurònic o inclús fer un tractament dermacèutic de xoc en ampolles. I no oblideu què aquest principi actiu, l’àcid hialurònic, també es pot prendre en forma de comprimits. Pot ser que noteu, i això si que és més greu, problemes pigmentaris, és a dir, aparició de taques degudes a una exposició solar excessiva o sense suficient protecció. Llavors és necessari tractar la pell amb cosmètica i dermacèutica amb principis actius antioxidants, com les vitamines E, C, A (que és el retinol), també amb resveratrol ja sigui amb nutricosmètica o incloent a la dieta aliments com el raïm, molt ric en aquest element. I, per descomptat, completar-ho amb un bon tractament en cabina despigmentant. Val insistir, en que cal continuar sempre fent servir protecció solar, sigui estiu o hivern.  

Pel que fa al cos, què trobem després de vacances?

Doncs el més habitual és un petit augment de pes. En aquest cas, està clar, són necessaris en cabina tractaments reductors i lipolítics. I a casa cosmètica reductora i nutricosmètica crema-greixos. I aquí si és fonamental una dieta adient, equilibrada i personalitzada.   Hi ha però una altre efecte de les vacances més preocupant, i és què el cos acostuma a presentar és un alt grau de toxificació degut al tipus de menjar que, habitualment és menys sa que durant la resta de l ‘any, això repercuteix en problemes de circulació limfàtica, en els sistemes de neteja del cos i, per tant, en un augment de la cel·lulitis. Llavors en cabina cal combinar tant tractaments detoxificants com anticel.lulítics, tant manuals com tecnològics. A casa, cosmètica drenant i anticel.lulítica. I un gran aliat en aquest cas és també la nutricosmètica, amb xarops purificants, desintoxicants i drenants. I la dieta, doncs no és el mateix una dieta reductora que una detox i anticel.lulítica, aquesta última  contindrà més verdures de fulla verda (bledes, espinacs, rúcula, kale), te verd,…   Finalment, quelcom que venim observant és l’estressats que torneu de vacances. Així que us recomanem un bon massatge relaxant o un Ritual Sensorial per començar la tardor amb força!   Maica López Medina

No hi ha comentaris

Escriu un comentari