Protecció solar i innovació

Avui tots sabem dels perills de l’exposició solar sense protecció, però la tecnologia avança i si fa un temps pensàvem que amb la protecció contra els raigs UVB (que penetren a la epidermis i provoquen els eritemes després d’una exposició excessiva al sol) i UVA (que penetren fins a dermis accelerant el fotoenvelliment, degradant les fibres de col·lagen i d’elastina, i afavorint la formació de radicals lliures) era suficient, ara sabem que existeixen altres radiacions i partícules que perjudiquen enormement la nostra pell i el nostre confort.

 

Per exemple, si escollim un protector solar amb protecció IR, contra els raigs infrarojos (radiació electromagnètica emesa per tots els cossos que rebem com independent de la temperatura ambient, incrementant la temperatura de la pell i potenciant els efectes nocius dels UV), estarem disminuint la sensació tèrmica al nostre cos, i prendre el sol serà molt més agradable i segur.

Més important encara és la protecció HEV contra la radiació produïda per la llum blava de les pantalles de mòbil, ordinadors i tablets, que també produeix alteracions de la pigmentació a la pell similars als raigs UV.

Finalment, si volem la nostra pell totalment protegida, és necessari bloquejar la penetració de les partícules contaminants a les que estem exposats diàriament, i que generen radicals lliures que agredeixen la pell accelerant el seu envelliment.

 

Per tant, tot i que el continuem anomenant protector solar, el cert és que, un cosmètic així, és en realitat un protector global de la nostra pell, una tecnologia totalment innovadora que només et pot oferir la nostra firma de cosmètica de confiança, Montibello. Ells l’anomenen Protecció 360°.

Finalment, és important no cal oblidar el nostre compromís amb el medi ambient, així que és fonamental escollir un protector solar no hidrosoluble, biodegradable, sense silicones i amb fotoestibilitat de les formulacions demostrada, com és el cas de Montibello.

 

Ara, a més a més, per la compra de dos protectors Montibello, et regalem un maquillatge en pols de textura lleugera que protegeix la pell alhora que proporciona un to bronzejat i natural i què, òbviament també et proporciona un Protecció 360° respectuosa amb el medi ambient; aplica’l al llarg del dia sempre que vulguis reforçar la teva protecció o millorar el to de la pell.

 

Maica López Medina

Atemporal Esthetic Lab

No hi ha comentaris

Escriu un comentari