Ritual Christmas Detox

Les pel·lícules, les revistes i les nadales insisteixen en transmetre el missatge de que el Nadal és temps de Pau i Amor, i potser és cert, però també és una època d’estrès, d’àpats copiosos i d’hàbits menys saludables.

La compra de regals, i el neguit d’encertar, és un dels principals factors d’estrès, però cada vegada més, tots tenim clar que regalar bellesa i benestar suposa un èxit assegurat.
Tot i així, la nostre ment i el nostre cos pateixen un desgast extra durant aquest dies, i es genera un estat de toxificació generalitzat que fa que ens sentim més cansats, amb el cos inflat, inclús amb mal de cap o amb altres dolències.

Però la pell també mostra al món el nostre estat físic i mental, pel que un excés de toxines procedents de l’alimentació, de l’entorn, i del nostre estat d’ànim influeix en el seu correcte funcionament. Quan tenim un excés de toxines la pell es mostra més apagada, deshidratada i , en alguns casos, amb un increment d’impureses i irritacions o amb les ulleres més marcades.
Per solucionar-ho us proposem una sessió Christmas Detox. Aquest tractament sensorial professional, facial i corporal, és una autèntica experiència relaxant i detoxificant holística, és a dir, tracta cos, ment i estat anímic.

A la zona facial, una neteja profunda i un massatge ayurvèdic, il·luminen el cutis i relaxen la ment.
Al cos es porta a terme un massatge amb delicades manipulacions que desbloquegen les tensions i relaxen la musculatura, mentre t’envolten aromes de fruites mediterrànies.
En una única sessió et sentiràs renovat, més vital i relaxat.

 

Aquest Nadal regala o regala’t un tractament sensorial Christmas Detox o, si saps que ho necessites, per què esperar? Comença el Nadal amb tota la energia possible i amb una pell perfecta amb el ritual únic Christmas Detox.

 

Maica López Medina
Atemporal Esthetic Lab

No hi ha comentaris

Escriu un comentari