Suplementació Nutricional

Tots coneixem la famosa frase d’Hipòcrates: “Que el teu aliment sigui la teva medicina i la teva medicina el teu aliment” i, aquesta dita, també és aplicable a la bellesa, la importància de la nutrició i els seus efectes sobre el nostre cutis i la nostra figura és innegable.

 

Però, què passa quan factors com l’estrès, un estil de vida cada vegada més exigent o, senzillament el pas dels anys no són suficients per cobrir les nostres necessitats? En aquest cas, suplementar la dieta amb una aportació extra de principis actius naturals és la solució.

 

Així doncs, l’objectiu de l’anomenada nutricèutica o nutricosmètica és arribar on els cosmètics no poden penetrar i tenir un efecte directe sobre l’aspecte extern. Ara mateix podem trobar suplements nutricionals destinats a cuidar la pell, mantenir la seva fermesa, endarrerir l’envelliment, evitar la caiguda del cabell, afavorir la lipòlisi, drenar l’excés de limfa, o activar el nostre bronzejat.

 

Una hidratació correcta i una alimentació complerta i equilibrada són fonamentals per mantenir-nos joves i sans, però si no només volem mantenir, si no millorar, i incidir especialment en millorar els aspectes estètics, afegir a la nostra rutina diària suplementació per via oral permet aconseguir resultats de manera més ràpida i eficient.

 

Això si, assegura’t de prendre suplements de qualitat i de que et siguin prescrits per les esteticistes, expertes en bellesa, del teu Centre d’Estètica de confiança.

 

 

Maica López Medina

Atemporal Esthetic Lab

 

No hi ha comentaris

Escriu un comentari