Màscara de fototeràpia LED

Els primers estudis sobre la tecnologia Led van ser desenvolupats per la NASA per activar els mecanismes de creixement de les plantes a l’espai, però en aquests estudis també es va observar l’eficàcia en la curació i reparació en els teixits corporals. Actualment, les teràpies led s’utilitzen principalment en diferents tractaments mèdics i estètics.

La teràpia Led utilitza diferents longituds d’ona específiques de llum que emeten energia que permet aconseguir diferents efectes. La llum Led vermella (650-730 nm) incrementa i repara la producció de col·lagen, per tant, s’utilitza en tractaments antiaging.

La llum Led blava (430-450 nm) penetra a la pell destruint el bacteri causant de l’acné. La llum verda (520-550 nm) ajuda a controlar problemes d’híper pigmentació de la pell, doncs inhibeix la producció excessiva de melanina. I en el cas de pells sensibles o amb rosàcia, la llum ambre en combinació amb la vermella calma la pell, la desinflama i augmenta l’oxigenació dels teixits.

Tots els nostres equips per a tractaments facials o corporals ho són en propietat, això significa que no pateixen cap mena de transport i es troben sempre en les millors condicions, doncs seguim un estricte protocol de manteniment per tècnics especialistes del fabricant. També les nostres esteticistes han estat formades específicament pel seu ús pel propi fabricant. I, no cal dir-ho, tots els fabricants són ede reconegudes firmes nacionals i internacionals.

FACIAL:

Quan comences un tractament facial de vàries sessions a l’Atemporal, realitzem un diagnòstic de la teva pell i marquem uns objectius, a partir d’aquí utilitzem tots els nostres recursos (tant aparatologia com protocols manuals) i experiència per aconseguir aquests objectius. Entra al nostre circuit Skin Beauty Care.

Equip vaporitzador d’ozó i equip d’Alta freqüència

Radiofrequència MESOBIOLIFT RF

La Càpsula del Tiempo BDR

CooLifting

Foto-rejoveniment Belvet IPL

Màscara de fototeràpia LED

Pressoteràpia IRIDIUM EYES PRESSOTHERAPY