NUTRICOSMÈTICA. LA BELLESA COMENÇA A L’INTERIOR

La majoria de nosaltres coneix la famosa frase d’Hipòcrates: “Què el teu aliment sigui la teva medicina i la teva medicina el teu aliment” i, aquesta dita, també és aplicable a la bellesa, la importància de la nutrició i els seus efectes sobre el nostre cutis i la nostra figura és innegable.

 

Però, que passa quan factors com l’estrès, un estil de vida cada vegada més exigent o, senzillament el pas dels anys no són suficients per cobrir les nostres necessitats? En aquest cas, complementar la dieta amb una aportació extra de nutrients és la solució.

 

Atemporal_Esthetic_Lab_Nutricosmetica

Estem acostumats a tractar els problemes estètics, com les arrugues, les taques, la cel·lulitis les ungles fràgils, etc, amb productes cosmètics; però, quan els apliquem per via externa, la seva eficàcia es veu reduïda degut a la impermeabilitat de la pell.

 

Si considerem que la major part dels principis actius utilitzats en la cosmètica més avançada són extractes de substàncies naturals, la majoria, provinents dels aliments, només podem concloure que l’administració d’aquests productes actius per via digestiva afavoreix i potencia els efectes desitjats.

 

Així doncs, l’objectiu de la nutricosmètica és arribar on els cosmètics no poden penetrar i tenir un efecte directe sobre l’aspecte extern. Així, és possible trobar productes destinats a cuidar la pell, mantenir la seva fermesa, endarrerir l’envelliment, evitar la caiguda del cabell, afavorir la lipòlisi, drenar l’excés de limfa, o activar el nostre bronzejat.

 

Una hidratació correcta i una alimentació complerta i equilibrada són fonamentals per mantenir-nos joves i sans, però si no només volem mantenir, si no millorar, i incidir especialment en millorar els aspectes estètics, afegir a la nostra rutina diària substàncies naturals com els nutricomètics és la manera d’aconseguir resultats de manera més ràpida i eficient.

 

Maica López Medina

No hi ha comentaris

Escriu un comentari